LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Du kjører, din Opel viser vei

Med tjenesten Live Navigation Plus kan du fokusere på kjøregleden, vel vitende om at navigasjonssystemet har oppdatert informasjon om trafikksituasjonen. Denne tjenesten er gratis i tre år hvis du kjøper en ny bil med integrert navigasjonssystem. Legg den nye bilen til profilen din og aktiver tjenesten.

Disse tjenestene er tilgjengelige i landene som er oppført under generelle vilkår for salg og bruk. Klikk her.

 

Pris
LIVE NAVIGATION PLUS
En enestående andrefører

Med denne tjenesten er det enklere å holde øynene på veien og hendene på rattet.

Med tjenesten Live Navigation Plus finner bilen din den beste ruten, basert på pålitelig trafikkinformasjon fra et stort fellesskap av brukere i mer enn 30 land. Live Navigation Plus-tjenesten vises på hovedskjermen i bilen og inkluderer også stemmestyring.

Inkludert er også trafikksikkerhetsvarsler som sørger for å varsle om ulykker og fotoboksvarsler i sanntid. Funksjonen gir deg visuelle og hørbare varsler, slik at du kan tilpasse hastighet og kjørestil med tanke på din og passasjerenes sikkerhet.

Informasjon om tjenesten

Kjør smart

Nyt tiden i bilen med Live Navigation. Tjenesten omfatter sanntidsinformasjon om køer samt om bensinstasjonpriser og parkeringsplasser. Informasjonen ses på berøringsskjermen i bilen og kan også ses på kombiinstrumentet i din Opel (krever digital skjerm).

Sikker forebygging

Trafikksikkerhetsvarsler øker sikkerheten. Et stort fellesskap bestående av flere millioner mennesker i mer enn 30 land deler trafikkvarsler i sanntid. Du kan også dele varsler.

Juridisk kompatibilitet

Avhengig av land og gjeldende forskrifter har du tilgang til faresone- og fotoboksvarsler som angir nøyaktige radarposisjoner (hastighet, trafikklys, stoppskilt) og varsler deg dersom du kjører inn i en ulykkessone.

Live Navigation Plus omfatter:

  • Nettbaserte trafikkoppdateringer
  • Parkeringsinformasjon
  • Vær
  • Stemmestyring
  • Bensinstasjoner og drivstoffpriser langs ruten eller i nærheten
  • Hurtigsøk etter adresser og interessepunkter
  • Trafikksikkerhetsvarsler (Ulykker og fotoboksvarsler)
  • Har du elbil, kan du søke etter ladestasjoner på nettet.
Aktivering av tjenesten

Slik aktiverer du tjenesten.

Har du en ny bil med et integrert navigasjonssystem, kan du bruke Live Navigation Plus gratis i tre år. Etter de tre årene kan du forlenge tjenestens løpetid via kontoen din.

Slik bruker du tjenesten.

Når tjenesten er aktivert, kan du endre tjenestens konfigurasjon i bilens navigasjonssystem.