LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Du kjører, din Opel viser vei

Med tjenesten Live Navigation Plus kan du fokusere på kjøregleden, vel vitende om at navigasjonssystemet har oppdatert informasjon om trafikksituasjonen. Denne tjenesten er gratis i tre år hvis du kjøper en ny bil med integrert navigasjonssystem. Legg den nye bilen til profilen din og aktiver tjenesten.

Disse tjenestene er tilgjengelige i landene som er oppført under generelle vilkår for salg og bruk. Klikk her.

Og hvis du kjører et elektrisk kjøretøy, med EV Trip Planner kan du forhåndsplanlegge kjøretøuren, unngå stress angående rekkevidden og se plasseringen av ladestasjonene langs ruten.

 

Pris
LIVE NAVIGATION PLUS
En enestående andrefører

Med denne tjenesten er det enklere å holde øynene på veien og hendene på rattet.

Med tjenesten Live Navigation Plus finner bilen din den beste ruten, basert på pålitelig trafikkinformasjon fra et stort fellesskap av brukere i mer enn 30 land. Live Navigation Plus-tjenesten vises på hovedskjermen i bilen og inkluderer også stemmestyring.

Inkludert er også trafikksikkerhetsvarsler som sørger for å varsle om ulykker og fotoboksvarsler i sanntid. Funksjonen gir deg visuelle og hørbare varsler, slik at du kan tilpasse hastighet og kjørestil med tanke på din og passasjerenes sikkerhet.

For førere av elektriske kjøretøy, er EV Trip Planner den beste allierte for å planlegge hver kjøretur på forhånd: før du drar, kan du angi destinasjonen og se batteriladingen ved start... men mest av alt kan du se den beregnede rekkevidden som vil være tilgjengelig ved endt kjøretur direkte i appen. 
Plasseringen av ladestasjonene langs ruten vises også, slik at du kan sende den fra appen til navigasjonssystemet for å starte kjøreturen uten bekymringer.

Informasjon om tjenesten

Kjør smart

Nyt tiden i bilen med Live Navigation. Tjenesten omfatter sanntidsinformasjon om køer samt om bensinstasjonpriser og parkeringsplasser. Informasjonen ses på berøringsskjermen i bilen og kan også ses på kombiinstrumentet i din Opel (krever digital skjerm).

Veinettet er i stadig utvikling: trafikkretninger endres, fotgjengerfelt utvides eller rundkjøringen i det nybygde kvartalet er klar for trafikk. For å få mest mulig ut av navigasjonssystemet og få optimale veibeskrivelser er det viktig at kartet alltid er oppdatert. Hvis kjøretøyet ditt er utstyrt med «Over-the-air» map update, trenger du ikke å tenke på det da oppdateringene utføres automatisk for deg. For alle andre navigasjonssystemer kan du bare regelmessig besøke den delen på Peugeot-nettstedet spesielt for dette emnet i myOpel-appen og følge de enkle instruksjonene så snart en oppdatering er tilgjengelig.
Få den beste ruten til enhver tid og nå målet ditt på den mest effektive måten. 

Sikker forebygging

Trafikksikkerhetsvarsler øker sikkerheten. Et stort fellesskap bestående av flere millioner mennesker i mer enn 30 land deler trafikkvarsler i sanntid. Du kan også dele varsler.

Juridisk kompatibilitet

Avhengig av land og gjeldende forskrifter har du tilgang til faresone- og fotoboksvarsler som angir nøyaktige radarposisjoner (hastighet, trafikklys, stoppskilt) og varsler deg dersom du kjører inn i en ulykkessone.

Live Navigation Plus omfatter:

  • Nettbaserte trafikkoppdateringer
  • Parkeringsinformasjon
  • Vær
  • Stemmestyring
  • Bensinstasjoner og drivstoffpriser langs ruten eller i nærheten
  • Hurtigsøk etter adresser og interessepunkter
  • Trafikksikkerhetsvarsler (Ulykker og fotoboksvarsler)
  • Har du elbil, kan du søke etter ladestasjoner på nettet.
  • EV Trip Planner for elektriske kjøretøy
Aktivering av tjenesten

Slik aktiverer du tjenesten.

Har du en ny bil med et integrert navigasjonssystem, kan du bruke Live Navigation Plus gratis i tre år. Etter de tre årene kan du forlenge tjenestens løpetid via kontoen din.

Slik bruker du tjenesten.

Når tjenesten er aktivert, kan du endre tjenestens konfigurasjon i bilens navigasjonssystem.